top of page

Vielsesringe

Her på siden finder I et bredt udvalg af mine vielsesringe. Jeg har håndlavet flere hundrede par siden 2006 og nedenfor kan I se gamle såvel som nye. Falder I for noget bestemt, så kontakt mig endelig her eller kom forbi min butik i Vestergade 24.

Priser: Alle de viste priser er cirkapriser, da det afhænger af guldpris (som svinger hele tiden), fingerstørrelse samt bredde og tykkelse.

 

Håndværk: Hver eneste ring er håndlavet og tilpasset sin bærer. Så falder for du et design her på siden, men ønsker smykket bredere eller smallere, med mere eller mindre gods, grovere eller finere, mat eller blank, med eller uden sten, you name it, så laves det efter ønske.

Leveringstid: De fleste sæt vielsesringe tager mellem 4-6 uger at producere, så vær gerne ude i god tid. Haster det, så tag endelig fat i mig, så ser vi, om det kan lade sig gøre. 

Book en tid til et en aftale og få en uforpligtende snak omkring vielsesringe her. 

Inspiration: Jeg er meget inspireret af vores nordiske natur og dyreliv - tænk rå og skæve overflader, spændende mønstre og organiske former. Derudover søger jeg hele tiden efter nye metoder og teknikker, der kan give mine vielsesringe og andre håndlavede smykker et helt unikt præg. 

 

Voksmodeller: De fleste af mine ringe - også vielsesringene - starter jeg med at lave som voksmodeller, og når de er færdige, kan de bruges til at støbe og sandstøbe efter. 

 

Sandstøb: Jeg sandstøber for det meste vielsesringe, da det skaber en grov og lidt mat overflade, der giver ringene et organisk, råt og meget nordisk udtryk. Processen omkring sandstøbning gør også, at der kan forekomme nogle tilfældigheder - små happy mistakes - i støbningerne, som giver ringene karakter og personlighed. Sandstøbning er på den måde en metode, der sikrer, at selv de smykker, jeg har i mit faste sortiment, er helt unikke. Hvis du er blevet nysgerrig på sandstøbning, kan du læse mere om det under punktet Omsmeltning.

Har du spørgsmål? Ring på 50 17 78 91 eller send en mail til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale. Kontaktsiden finder du her.

Stregtegning, vielsesringe, Kim Vestergaard, Guldsmed Aarhus C
Kim Vestergaard, guldsmed i Aarhus C. Speciallavede smykker og faste kollektioner i kvalitetsmaterialer
bottom of page