Inden d. 25.04.2021

Diamantjagten

      Vind vielsesringe 

til en værdi af kr.50.000,-

Skal I giftes? To Form er med i Bryllupsmagasinets konkurrence ‘Diamantjagten’, hvor I har mulighed for at være med i lodtrækningen om at vinde 50.000,- til at designe jeres egne vielsesringe med hjælp fra os. 

Så gå ind og stem på 'To Form' - tak 

Vielsesringe

Rustikke grove vielsesringe og forlovelsesringe lavet af 14kt guld isat en grøn og klar diamant. Guldringe, håndlavet, specialfremstillet, grove ringe.

Vielsesringe - Dette er et udvalg af mine vielsesringe. Jeg har håndlavet flere hundred par vielsesringe siden 2006, hvor der her vises både gamle som nye. 

Inspiration -Jeg er meget inspireret af vores nordiske natur og søger hele tiden efter nye methoder /teknikker til at give mine ringe et helt unikt præg.   

 

Priser -Alle priser er ca. priser, da disse afhænger af guldpris, fingerstørrelse samt ringenes bredde og godstykkelse. 

 

Voksmodeller - Til de fleste ringe laver jeg først en voksmodel af de ønskede ringe, som jeg derefter bruger til at sandstøbe efter. 

 

Sandstøb - Jeg sandstøber for det meste vielsesringene da det giver ringene en grov/mat overflade som jeg syntes giver ringene et nordisk udtryk.  Sandstøbning gør også at der kan forkomme nogle tilfældigheder (happy mistakes) i støbningerne som giver ringene karakter/personlighed. 

(Se også 'Omsmeltning')

 

Håndværk - Alle ringene er håndlavet og tilpasset hver enkelt person. Ønskes den bredere/smallere, med mere eller mindre gods, grovere eller finere, mat eller blank, med eller uden sten, så laves det efter ønske.

Leveringstid - De fleste vielsesringe tager mellem 4-8 uger for at producere. 

 

Ring eller mail til mig, hvis du skulle have spørgsmål eller for at lave en aftale. 

 

Kim  -  50 17 78 91

Mail - info@kim-ik.dk

 

Copyright 2013 KIM-IK.dk All rights resevered.

To Form, Vestergade 24, 8000, Aarhus C, 

Tlf: 50 17 78 91, info@kim-ik.dk