top of page

Guldringe

Her på siden finder I et bredt udvalg af mine guldringe i massivt 14 karat guld. Nogle med sten, andre uden. Mange af ringene er oplagte som forlovelsesringe og hvis du finder en, men ønsker for eksempel en anden sten eller lignende, så tag endelig fat i mig. 

Priser: Alle de viste priser er cirkapriser, da det afhænger af guldpris (som svinger hele tiden), fingerstørrelse samt bredde og tykkelse.

Ringe med kærlighed:  Siden 2005 har jeg designet og produceret mange forskellige forlovelsesringe, frierringe, parringe, kæresteringe og alle mulige andre former for guldringe. Mine ringe er lavet i hånden og både det faste sortiment samt specialopgaverne er fremstillet med kærlighed og respekt for håndværket.

Materiale: Jeg har gennem tiderne lavet forlovelsesringe i mange forskellige materialer - faktisk alt fra toiletsæder til kronhjortegevir. Nu har jeg dog rettet mit fokus på ædelmetallet og designer og producerer derfor mine værker i næsten udelukkende guld og sølv. Jeg bruger Top Wesselton VS brillanter og andre ædelsten som topas, granat, safir og rubiner, men drømmer du om andre sten, så er jeg altid åben for forslag.

Inspiration: Jeg er meget inspireret af vores nordiske natur og søger hele tiden efter nye metoder og teknikker til at give mine ringe et helt unikt præg. 

 

Design: Drømmer du om en helt speciel og unik forlovelsesring, så kontakt mig endelig - book for eksempel en tid til en snak her. Jeg laver ofte specialopgaver skræddersyet til kundens behov og budget. Så kom med dine egne idéer eller kig forbi så vi kan snakke og tegne på et helt unikt smykke til dig selv eller en, der er dig nær. 

 

Har du spørgsmål? Ring på 50 17 78 91 eller send en mail til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale. Kontaktsiden finder du her.

Kim Vestergaard, guldsmed i Aarhus C. Speciallavede smykker og faste kollektioner i kvalitetsmaterialer
bottom of page