Værkstedsbutikken

Om butikken

​To Form er en lille guldsmed og værkstedsbutik beliggende i hjertet af Aarhus’ kreative miljø i Vestergade. Butikken har siden 2007 været drevet den anerkendte ædelmetalskulptør Kim Vestergaard og guldsmed Trine Wilkens. Alle smykker fremstilles direkte i butikken, og sortimentet spænder bredt fra rustikke frier- og vielsesringe til raffinerede hverdagssmykker til mænd og kvinder i alle aldre.

Showroom og værksted i ét

Butikken i Vestergade fungerer både som showroom og værksted, hvilket giver mulighed for både at se og prøve de færdige smykker og samtidig få et unikt indblik i selve smykkefremstillingen samt at blive betjent og vejledt af designerne selv.​ Hos To Form er designerne specialiserede i at fremstille unikke og personlige vielsesringe, frier-ringe (forlovelsesringe) og ringe til par. Hvad end du vil forkæle kæresten, konen, din ven, veninde eller dig selv, skaber vi et særligt smykke af høj kvalitet.

​​

Som kunde kan du ikke alene få indblik i tilblivelsen af smykkerne - du kan også få fremstillet dit helt eget personlige smykke. Kom forbi og fremlæg dit ønske, så kan du i  samråd med en af designerne få udformet og fremstillet lige netop det smykke, du går og drømmer om.​ Er du ikke ude efter et specialfremstillet smykke, byder butikkens hylder på et væld af designernes egne smukke ringe, halskæder, armbånd, øreringe etc.