top of page

Sølvringe

Koncept: Jeg elsker at sammensætte forskellige elementer og er vild med ideen om at sølv skal repareres hen af vejen, da det er blødt. At synliggøre disse arbejdsprocesser i stedet for at skjule dem, giver for mig at se en ny historie og en ny vej fremad. Jeg er vild med den ærlighed, der kommer frem i mine værker - det giver dem sjæl og karakter. 

Specialopgaver: Jeg laver også specialopgaver i sølv. Hvis du har et ønske om et udtryk eller specifik form, så kan jeg lave en voksmodel af smykket inden jeg støber det, så vi ved, at vi er enige, før jeg støber. 

Co-lab: Jeg har tidligere lavet samarbejder med forskellige designere, blandt andet den anerkendte, internationale tøjdesigner Leon Louis. Her lavede vi i fællesskab flere kollektioner af smykker til hans tøj. Disse oxiderede, sorte smykker har været solgt verden over fra Japan til Australien, i Mellemøsten og i USA. Kommer du forbi ToForm,  kan du stadig finde nogle af disse værker i montrerne og så er der  kommet flere til i samme stil. 

Har du spørgsmål? Ring på 50 17 78 91 eller send en mail til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale. Kontaktsiden finder du her.

Kim Vestergaard, guldsmed i Aarhus C. Speciallavede smykker og faste kollektioner i kvalitetsmaterialer
bottom of page