top of page

Sølvringe

Fracture_Herre_signetring_Sølv_Kim_Vestergaard

Design - Jeg har designet og produceret kunstneriske ringe siden 2005 med mange forskellige udtryk og teknikker. 

Koncept - Jeg elsker at sammensætte forskellige elementer og er vild med ideen om at sølv skal repareres hen af vejen, da det er blødt. Dermed at synliggøre disse arbejdsprocesser og ikke skjule dem, for mig giver historie og en ny vej fremad. 

Er vild med den ærlighed der kommer frem i mine værker, det giver dem sjæl. 

 

Materialer - Jeg arbejder i flere forskellige materialer blandt andet kokosnød, horn, ben, hår, Pressalite-toiletsæder, palmenødder, træ, rod og sølv og guld. 

Co-lab - Jeg har tidligere lavet lidt co-labs med forskellige designer bla.a. den anerkendte internationale tøjdesigner Leon Louis, hvor vi i fælleskab skabt kollektioner af smykker til hans tøj. Disse oxideret sorte smykker har været solgt verden over fra Japan til Australien, mellemøsten og USA. 

I butikken kan du stadig finde nogle af disse værker i montre og der er kommet flere til i samme stil. 

Specialopgaver - Jeg laver også special opgaver i sølv. Hvis man har et ønske om et udtryk eller en anden form, så kan jeg lave en voksmodel af smykket inden jeg støber det. 

Priser fra. kr. 895,- 

 

 

 

Guld, sølv, hvidguld, rosaguld, titan, ringe, vielsesringe, forlovelsesring, friering, øreringe, halskæder, smykker, omsmeltning, håndlavede, rustikke, grov, personlige, guldsmed, Kim Vestergaard, To Form, Vestergade, Aarhus, centrum, diamanter, armbånd, unikke, specialopgaver
bottom of page