top of page

Halskæder & vedhæng

De grove facetter i overfladen, er et gennemgående greb i mine halskæder. Specielt versionerne i 14 karat guld har på den måde en medfødt nonchalance i kontrasten mellem det eksklusive materiale og det rå design. 

Næsten alle modellerne findes i sterling sølv, forgyldt og 14kt massivt guld, og så kan de laves i 18kt på bestilling - kontakt mig endelig her, hvis det har interesse. Det samme gør sig gældende, hvis du har gammelt guld, du ønsker at smelte om til fx et vedhæng, eller hvis du ønsker at få sat en ædelsten i et vedhæng. 

Priser

- Ved sølv og forgyldt sølv er prisen inkl. kæden (op til 60cm).

- Guldvedhæng er ikke inklusiv kæde, da priserne på guldkæde varierer så meget på ganske få cm. Kontakt mig for pris.

Inspiration: Naturen omkring mig er en uudtømmelig kilde til inspiration. Lige fra de rå kanter til de bløde, organiske former og overgangen derimellem. I mine vedhæng finder du i øjeblikket flere elemeter, hvor inspirationen er helt tydelig - som for eksempel afstøbningen af en havkats fortænder.

 

Design: Drømmer du om et helt speciel og unikt vedhæng, så kontakt mig endelig! Book for eksempel en tid til en snak her. Jeg laver ofte specialopgaver skræddersyet til kundens behov og budget. Så kom med dine egne idéer eller kig forbi så vi kan snakke og tegne på et helt unikt smykke til dig selv eller en, der er dig nær. 

 

Har du spørgsmål? Ring på 50 17 78 91 eller send en mail til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale. Kontaktsiden finder du her.

Kim Vestergaard, guldsmed i Aarhus C. Speciallavede smykker og faste kollektioner i kvalitetsmaterialer
bottom of page